Om

Vad gör jeg?

Jeg hedder Bellis Vogelius, jeg er 52 år og bor i Skåne, Sverige. . Jeg har tidligere arbejdet som lägesekretär og sygehjälper. Siden jeg var barn, har jeg väret glad for naturen og åben overfor det spirituelle. Nu har jeg besluttet  at arbejde som healer, da jeg föler og oplever, at jeg gör en stor forskel  for andre med dette,  men også for at udvikle mig spirituelt, så jeg med tiden kan yde andre former for service også.

 

I forbindelse med healingen har jeg udviklet en teknik med at bruge runer. Disse kan af klienten välges til en healing, hvis der föles behov herfor.  Runerne blev udviklet, eftersom jeg havde et önske om at foretage healing på et dybere plan, det själslige plan og på den måde fungere som en slags soulwhisperer. Healingerne med runer fungerer med ret präcise udmeldinger om hvilke problemstillinger , der er brug for at blive belyst, bearbejdet og healet. Ved valg af healing med runer, vil klienten blive bedt om intuitivt at välge 2 runer fra oversigten med runerne. Runerne repräsenterer hver 3 ord, der er med til at pege på hvilke livsområder eller personlige egenskaber, der er brug for enten at blive belyst/healet eller taget i anvendelse for at bruge healende.

 Du finder den seneste information om videre tiltag på denna side.

Min opgave er at tilbyde den healing, som hjälper bedst muligt. Hvis du vil kontakta mig, kan du venligst sende en mail på via hjemmesiden. Jeg önsker dig en god dag!